ZANGERES. ACTRICE. MAKER.
DIDE VONK
Mijn missie: bijdragen aan een wereld waarin we elkaars verschillen omarmen. Ik krijg vleugels van maatschappelijke projecten, waar ik mijn creativiteit en theatraliteit kan gebruiken om een ontmoeting in gang te zetten tussen verschillende idee├źn, culturen, milieus en leeftijden.

In 2015 ben ik afgestudeerd als actrice en zangeres van de muziektheateropleiding van het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Toneel is mijn eerste liefde, maar ook via andere media of als presentatrice ben ik door mijn enthousiasme en inlevingsvermogen als een vis in het water.

Door ruimschootse ervaring bij verschillende productiehuizen als Theater Terra en Studio Tape mag ik mijzelf naast zangeres en actrice ook poppenspeler noemen.

Mijn theatervoorstelling 'Everybody Happy' ging in November 2018 in premiere en werd uit honderden gekozen tot Top 3 publieksfavorieten van het jaar bij TapasTheater. Het is een solovoorstelling met liedjes die ik nog regelmatig speel op festivals, in het theater, of bij bedrijven.

Daarnaast ben ik podcaster en heb ik 'De Makers Podcast' opgezet. Hierin bevraag ik kunstenaars, makers artiesten over leven en ondernemen in kunst en cultuur. Ook maak ik podcasts voor andere culturele instellingen, makers of bedrijven. Meer over weten? Kijk op www.demakerspodcast.com of mail naar info@demakerspodcast.com. .

CONTACT
dide.vonk@gmail.com
+31 6 24 84 58 53
VOLG DIDE OP: